pondělí, listopadu 19, 2007

Muž v domácnosti

Úplně jsem se při čtvrtečním stěžování zapomněl pochválit, kterak jsem pekl a jinak kuchtil. Přiložená fotka budiž toho důkazem.


Vysílen fotbalem a pečením, nešel jsem v pátek do práce, ale pracoval jsem z domova. Člověk by si řekl, ze to bude pohodlnější, ale opak je pravdou. Sluchátka jsem z hlavy později už ani nesundával, protože jsem visel na Skypu a VoIP telefonu. Večer jsem se zmohli už jen na DVDčko Horem Pádem.

V sobotu mi bylo celkem dobře, takže jsem se přeci jen oblékl a vyrazil na Kobylisy, kde nás čekal loňský vítěz Pražské klubové ligy. Fotbal se moc povedl - penalta (pro nás), červená karta gólmanovi (proti nám), dva góly (my), čtyři góly (oni), malý knock-out(já), okopávání (všichni). Takže krom porážky jsem si odnášel rozedřené koleno, loket a dočasnou ztrátu schopnosti kousat. Protihráč chtěl totiž vší silou odkopnout míč, což se mu podařilo, ovšem odkopnul mi ho z metru ze spodu pěkně do brady. Šel jsem k zemi, po chvíli jsem zjistil, že mi nic moc není, akorát se mi špatně hýbe čelistí. Asi se trochu šoupla, ale hned zase skočila zpět, takže hýbat jsem s ní mohl, ale stisknout už ne.

Potlučený jsem přijel domů, oblékl si dvoje ponožky, triko, mikinu, svetr a bundu, přichystal rukavice a čepici. V osm jsem se potkali na Letné u stánku se čtivem a v půl deváté jsme už sledovali výkop kvalifikačního utkání Česko-Slovensko - viz foto. Místo parádní, zima jak sviňa. Čtyři pěkné góly a ač zápas skončil 3:1, všechny góly dali Češi. Pak už jen pivo-hermelín ve Ztraceném ráji a šup domů spát.

V neděli jsem se probudil sice čilý, ale za deset jedna. Což o to, rád si přispím, ale v jednu už jsem měl sedět v Ambiente s Jančou. Pročež jsem ji hned zavolal a ihned vyrazil. Ve čtvrt na dvě už jsme seděli u stolu a hloubali, co si dáme. Ovoce, zelenina, sushi, pivo, paráda. Protože jsme courali po městě, dostal jsem se domů až v šest, tož jsem jen hodil prádlo do pračky, provedl mini úklid (můj profesor češtiny na gymplu sice říkal, že provádět se může maximálně vůl po návsi, ale ten úklid jsem vážně provedl) a šel jsem do kina. Byla to sice blbost, ale musím dát vydělat i tvůrcům hloupých filmů.

Pak už jsem stihl se jen oholit se a napsat tento post. Dobrou noc.

5 Comments:

Anonymní said...

co to bylo za blbost?

Anonymní said...

kvuli tomu, ze bob neodpovida anonymum, opakuji dotaz:
co to bylo za blbost?

Bob said...

Resident Evil...ehm...ehm :)

Venda said...

podeziram te, ze jsi ty kolacky vyfotil nekde ve vyloze ;)

Bob said...

Mam svedky, kteri muffiny jedli a nebojim se je pouzit ;)