úterý, listopadu 01, 2005

Ulomený zub a talíř, co létá II.


* očividně vidina výhry batohu nadchla a než kyselá jablíčka sklouzla do jícnu, stály před námi další dva panáky. Vybrali jsme si los, * s maximálním soustředěním setřela šedou vrstvičku. Blikátko na mobil. Nu, taky výhra... Jako správní gambleři jsme se nenechali odradit. Naštěstí nám dorazila posila, která ovšem zpočátku zkomplikovala situaci, neboť byla třetí do počtu a tudíž lichá (mám za sebou šest matematik, studovaných v neuvěřitelných jedenácti semestrech (téměř každou dvakrát), takže to musím vědět ). Situaci brilatně vyřešila * , která si objednala panáky dva, díky čemuž jsme získali losy i dva losy. Blikátko na mobil a paruka. Paruku ovšem neměli a tak nově přichzí ukecala číšníka, že se na oplátku zasloužíme losy tři. Blikátka na mobil. Po všech těch losech nás ani netrápilo, že nemáme batoh. * si nasadila parádní brýle (tm) a teplým podzimním večerem jsme se přesuli do nonstopu na Letenském náměstí na dobré kuře. Dal jsem si BBQ stehýnka, holky hranolky s tatarkou.

Ladies povídali o hranolkách v Amsterdamu (byly tááákhle velké), ja poslouchal a zuřivě kousal. Jeden z přechodů mezi zuřivým kousáním a povídáním jsem tak úplně nezvládl a zavadil vrchním řezákem o řezák spodní. Malinko to křuplo a při bližším ohledání jazykem (svým!) jsem zjistil, že trochu řezáku chybí. Byv pod vlivem analgetizujících losů, nic jsem necítil a tak jsem pokračoval v kousání. Prťavé pražské hranolky byly brzo v tahu a kuře taktéž.

Při odchodu jsem dostal chuť na koblížek. Naproto zmasírovám reklamními akcemi, koupil jsem si koblížky čtyři, za které jsem dostal talíř, co létá. Bílý talíř s obrázkem koblížku (popřípadě hovínka, jak tvrdila posila). Po cestě na tramvaj jsme ochutnávali koblížky a půjčili si jednu hodinu z něděle, takže jsme se matematickým trikem opět dostali do soboty. Na zastávce jsme si s * házeli talířem. Po jednom z hodů, kdy jsem předváděl forhandový hod, talíř v poněkud zvláštní trajektorii přeletěl * a dopadl na blízký přechod pro chodce. Svítila červená. První auto talíř minulo. Druhé taktéž. Třetí auto talíř nemilosrdně rozmázlo. Holky si největší kus odnesly domů.

0 Comments: