pondělí, prosince 05, 2005

Play-off


Strahovskou ligu hrajeme čtvrtou sezónu a zatím pokaždé jsme se probojovali do play-off o postup do ligy druhé. A zatím pokaždé jsme vypadli v prvním kole.

Třetí ligu hraje cca osmesát týmů rozdělených do osmi skupin. V minulosti, kdy bylo méně skupin, postupovali do play-off první dva týmy ve skupině a zbytek se doplnil nejlepšími týmy z ostatních míst. Naši první sezónu v SH lize jsme skončili na pátém místě, přesto jsme se jako poslední tým vůbec dostali do play-off, kde jsme nastoupili proti nejlepšímu týmu, což byli shodou okolností naši soupeři ze skupiny. Bojovali jsme, leč prohráli jsme 8:5. Další sezónu, kterou jsme celou už odehráli v Bubenči, jsme z prvního místa ve skupině s přehledem postoupili do play-off a měli jsme tudíž papírově snazšího soupeře. I tentokrát jsme po boji vypadli, prohráli jsme 7:6. Následující sezónu jsme do play-off postupovali z druhého místa ve skupině. Z play-off jsme si přivezli menší trauma, protože jsme prohráli neuvěřitelných 15:0.

Nyní jsme opět první ve skupině a celkově čtvrtí v pořadí týmů v play-off (z 32). Znamená to, že budeme hrát ze čtvrtým nejhorším týmem, který se probojoval do play-off. Doufám, že se nám tentokráte podaří zvítězit, čímž splníme plán sezóny. Kdyby se nám podařilo přejít i přes další kolo, čekala by nás vysněná druhá liga.

Držte palce...

0 Comments: