sobota, ledna 28, 2006

Coprův syndrom

Nechce se, nechce. Dnes se mi opravdu vůbec nic nechce. Nechce se mi učit, hrát na kytaru, film jsem po chvíli vypnul, hudba mě nebaví. Hlava bolí, není mi dobře, líný jsem až běda. Ovšem když začnu dělat něco jiného, než bych měl, nálada se zázračně zlepšuje. Diagnoza je jasná: Coprův syndrom, lidově znavý Kopr.

Prostě ku*vský odpor k práci. Je to vysoce nakažlivá věc. Jeden spolubydlící teď hraje Ultimu On-line, druhý něco pozorně sleduje na monitoru, ale matematika to není. Kopr vás chytne a jen tak něco vám nepomůže. Maximálně tak hrozba průšvihu ve škole i v práci. Jenže jen někdy. Kopr má tu nepřijemnou vlastnost, že když se ho chcete zbavit, dále narůstá. Dochází k tzv. sacco efektu. Do češtiny též překládáno jako stav absolutního kopru. A to mám právě teď. Chce se mi spát, ale díky kopru raděj píšu sem.

Minulý týden se stalo pár pěkných věcí, ale nemůžu to sem napsat...to je pech. Je tu moc vědoucích očí, které by se dovtípili.

Možná litujete, že jste si tento příspěvek četli. Mám pro vás malou kompenzaci: prozradím vám, kolik lidí sestavuje motor Trent 800(900). Pět.

Nu jak říkám, kopr. Zeptal bych se, jestli jste někdy chytli kopr, ale nemám chuť. Sakra, už jsem se zeptal. No...mazat to nebudu.


Moravsko český slovník
České akronymy

5 Comments:

Anonymní said...

nebyla ultima, s tou a jim podobnym je doufam nadobro konec O:-)

Anonymní said...

... zduver se nam, my to ustojime :)

Bob said...

Ja verim, ze byste to ustali :) Ale nepovim

Anonymní said...

Tak od TEBE jsem to chytnul !!!!!!!!
Ty za to muzes !!!!!!

no teda, to bych necekal.

Bob said...

yeeesh, blame the wizards