pátek, června 16, 2006

Poctivé učení na zkoušku

Celý den bylo horko, dusno, učit jsem se nemohl, neměl chuť náladu a tak vůbec. Zasportoval jsem si, zašel na zdravotní podvečerní pivo a přeci jen se v pozdní večer ponořil do učení.

Předmět Senzory 2 - 109 otázek na mechanické, optické, chemické senzory snad všech veličin. Ve skriptech toho moc nebylo, slajdy hodně stručné, polovinu informací jsem musel dohledávat na Síti. Záda bolela, opět jsem si nadával, že jsem vše nechal na poslední chvíli. V šest ráno jsem konečně došel k otázce číslo 109. Slunko už dávno vyšlo - jen nesměle prosvítalo za ranním oparem, venku bylo jasno, ale zatím příjemný chládek.

Nastavil jsem si budíka na půl devátou a s obrazem PTAT teplotního senzoru před očima jsem usnul.

Po probuzení jsem rozhodně nebyl jako rybička, ale nakonec jsem se z postele vyhrabal a za dvacet minut uz jsem klusal do skoly. Na chodbě ve čtvrtém patře jsem trpělivě počkal do půl desáté a minutu poté jsem zaklepal na dveře kabinetu. S úsměvem jsme se ohlásil, ale prof. Ďaďo vypadal maličko překvapeně. "Ale zkouška je až v pondělí." A tak jsem se zase sebral a šel do práce.

5 Comments:

Anonymní said...

TEDA:oDDDDD

ty seš drsnej, tak tohle se mi ještě nestalo!!!

:oDDDDD

Ivanka

Venda said...

Smazka :)

jsi drznej....a taky se mi to uz stalo ;)

teda bylo to trosku jinak. pondeli, streda, dve zkousky. na pondeli se ucim na stredecni, takze jsem dosel na zkousku o ktere jsem toho moc nevedel :)

Bob said...

Tak to dobre dopadlo, zkousku jsem dnes udelal, uff .)

Anonymní said...

Bobe,:),to se mi stalo taky,sla jsem na zkousku o den driv,jeste jsem si rikala,jak je mozne,ze to tak nestiham...Dopadlo to tak,zejsem ji udelala o den driv omylem,ona se ten den konala totiz taky.
Gratuluju ke zkousce;)

Bob said...

Nu, myslim, ze bych jej taky ucekal, aby me vyzkousel, ale dvema dny navic na uceni jsem nepohrdl .)