pondělí, července 03, 2006

Kamarád náhoda

Už na začátku mistrovství jsem si říkal, že si jen tak ze srandy vsadím na nějaký zápas. Jenže jsem se k tomu stále nemohl dostat, ale protože v pátek bylo Ve Smečkách móóc práce a žádná zábava, koukl jsem se na stránky Fortuny. Když jsem o tom v zmínil K., nápad ji nadchl a že si taky přisadí.

V pátek se hrálo čtvrtfinále Něměcko-Argentina a Itálie-Ukrajina. K. věřila Argentině, já Něměcku. O druhém zápasu bylo jasno, o prvním jsme se chvíli přeli. Nakonec z toho byly tikety dva : Postup Něměcka + výhra Itálie v základní hrací době a speciálně pro K. postup Argentiny a Itálie. Na první výhra 740 Kč při vkladu 200 Kč, na druhém výhra 240 při vkladu 100 Kč.

Fotbal jsme sledovali v hospodě na Blbým místě, kde ovšem sedělo mnoho Argentinců a tak jsem z hrůzou sledoval jejich radost z vedoucího gólu. Trpěl jsem, trpěl, ale Němci přeci jen srovnali. Tiše jsme se K. zaradovali a dělali jakože nic. Pak přišli na řadu penalty. Srdce bušilo, před očima jsem viděl tiket, modlil se Lehmanovi a K. sesílala kletby na Ukrajince. Podařilo se, Němci proměnili vše a Lehman dvě penalty chytil.

Přesunuli jsme se po malé svačině do hospody U Holanů a sledovali druhý zápas. Taky pěkné nervy, ale Buffon chytal skvěle. Nakonec 3:0 pro Itálii.

Tož na to, že to byla má první sázka na sport, se docela zadařilo, což? :)

3 Comments:

Venda said...

Stesti zacatecnika ;)

Gratuluju ;)

Anonymní said...

No ja si taky rikam ze zaplatpanbuuh

Bob said...

Ze vas pusa neboli :) To bylo prece jasne, ze Nemci postoupi a Italove daji spoustu golu...