čtvrtek, července 20, 2006

Mravenčení

Že já vůl jsem si stěžoval na hmyz. Včera to totiž byl jen předvoj, chabý průzkum. Jsou teď všude, v několika velikostech a mnoha stupňů otravnosti.

Při fotbale se rojili mravenci, skoro zastínili světla. V běhu je neustále někdo polykal, vdechoval, kašlal, chrchlal. Ale aspoň jsem se trochu najedl, protože teď šetřím až běda. Naši mi moc nepomůžou, protože doma vyměnili skla v oknech, nechali je všechna natřít (okna, ne skla) a tak jím převážně nezdravě a energeticky nehodnotně. Ale bude líp. Jako ostatně pokaždé. Do výplaty jen 18 dnů ;)

Teď bys tu chtěl napsat, jak ti chybí, co? O černých vlasech a žlutém svetru? O rozkvetlé třešni. Ale nějak tě ta práce vysává. Ani na kytaru jsi dnes nehrál a zpíval sis jen v kanceláři a to ještě k nelibosti kolegů. Ale asi nechceš aby to znělo jako fňukání, protože ho sám nesnášíš. No jo, oba víme, že nefňukáš, ale vyprávěj to jim. Fotbal jsi hrál bez radosti a i Janča si všimla, že jsi nějaký zdrblý. Chlape, moc to řešíš, prostě počkej.

Vzpomeň jsi, co jsi dělal před rokem v tuto dobu a ono tě to přejde. Jenže pak si určitě vzpomeneš, že před dvěma lety v tuhle dobu jsi spokojeně spal v u hradu Bunratty, venku pršlo a přestalo až po poledni. Oběd jste si uvařili ve stanu. A pak Limerick, Adare, Tralee..To ti bylo dobře. Ale jo, taky jsem si všiml, ze se ti ta léta nějak střídají. Podle všeho by mělo být dobré i tohle, že? No, nevypadá to tak, ale taky ještě neskončilo. Moc jsem ti nepomohl... ale od toho tu nejsem. Bež spát


Něco mi říká, že bych mel jit do hajan. Tak dobrou.

2 Comments:

Anonymní said...

Hezké nové ráno, Bobe. Už jen 17 dní! :-)

Bob said...

Ale kdeze, stale 18 dni ;)