pondělí, srpna 14, 2006

Perfect drug

Nevěděl jsem, jak nazvat příspěvek, budiž tedy zván po skladbě, co mi právě hraje. Teď už k víkendu. Povedl se, povedl a ještě jednou povedl.

JAR překvapili - nikdy jsem je živě neslyšel, hráli parádně. Jenže jsme je nedoposlouchali a byli Bedruchou odtaženi na Franz Ferdinand. Kluci se snažili, publikum trochu chladné. Ač jsem se zpočátku nudil, dostali mě a užil jsem si je.

Po koncertě Bedrucha pláchla na babskou jízdu a zanechala mě osudu. A osud řekl, že když už jsem tu, mám si zajít i na poslední koncert Pet Shop Boys, protože nic podobného už asi neuvidím. A měl pravdu. Stál jsem tam s otevřenou pusou, občas vykašlal vlétnuvší hmyz a nevěřil uším (natož očím). Nicméně, odteď můžu říkat, že jsem slyšel It's a sin živě.

Druhý den nám koncertně započali Priessnitz, kteří rozhodně nezklamali. Loonaloop jsem pořádně neslyšel a už jsme se šourali zpět na Rock stage, kde lomozili Bodycount s Ice T. Ten nebyl moc spokojený s publikem a dal jim to najevo: "Why the fuck you don't move? Is it illegal here? Do you know what pit is?" Jooooo. "Do you know what the mosh pit is?". Jooooo.

Hoovephonic, pak Rasmus, které jsem poznal až podle poslední hitovky a I am X, pro mě překvapení festivalu. Už když jsem přišli, hráli dobře a nahlas. Jenže pak se Chris zeptal? "Is is loud enough?" Neeeee. "OK, Cliff, make is louder." A zvukař přidal až běda.

Na závěr večera doutníček a Jameson ve Fraktálu. Bylo to fajn, Barbuše, díky ;)

V neděli večer fajn procházka s Efkou a psicí Sofíí netušenými kouty Šáreckého údolí. Okolo nás asi pršelo, jenže Sofie nás vedla dokonale. Jednak jsme prošli neznámá místa, nezmokli, našli fajn hospodu s milým vrchním a kuchařem, kteří nám udělali výborný guláš, i když už kuchyně zavírala a navíc jsme do Dejvic dojeli včas. Ef, bylo to fajn, děkuju ;)

0 Comments: