úterý, prosince 13, 2005

Podivný den


Kolem poledne jsem spěchal do práce. Na Muzeu jsem u jednoho za sloupem zahlédl nohy člověka. Asi nějaký opilec. Když jsem pokračoval v chůzi, situace najednou vypadala trochu jinak.

Opravdu tam ležel na zemi člověk, ovšem slušně oblečený a velmi bledý. Nad ním se skláněli další dva lidé. Jeden mu masíroval srdce, druhý poskytoval umělé dýchání. Další člověk je v dřepu pozoroval a opodál někdo jiný telefonoval záchrance. Zrovna jim povídal, že dělají přesně to, co dispečerka doporučuje. Nevím jak to dopadlo, pevně doufám, že dobře. Byl jsem tam očividně nadbytečný a rozhodně jsem nechtěl okounět. Dokázal bych pomoci, kdybych onoho člověka našel ležet bledého bez pomoci? Doufám, že ano.

A taky jsme vypadli v druhém kole play-off, takže sen o druhé lize si necháme zdát dál. Soupeř nebyl nejsilnější, ale podařilo se mu vstřelit gól. Sice ušmudlaný, ale gól. Zato my jsme si nebyli schopni pořádně nahrát, natož pak proměnit gólové šance. Nevadí, příští sezónu to zkusíme zas.

A pak klidně znovu. Jednou se tam dostanem.

6 Comments:

Anonymní said...

Při cestě do prahy se nám stalo něco podobného. V Hradci Králové jsme na mostě zahlídli ležícího člověka. První reakce byla: opilec, ale dojeli jsme blíž a byla to mladá holka a měla epileptický záchvat. Kluci vyběhli a zatímco jeden jí držel zuby od sebe, druhý volal záchranku, nakonec se kočka trošku probrala a záchranka to taky zvládla rychle, jen mě překvapuje že ani jedno auto před námi nezastavilo a to jsme na křižovatce stáli asi patnáctí. Ale kluci byli parádní: rychla a správně mířená pomoc. (Kamil a jeho brácha.)Klobouk dolů.
Ivanka

Bob said...

Wow, pozdravuj Kamila a brachu. Dobre sis vybrala .)

Anonymní said...

tak sme prece jen meli s Kari prijit fandit,priste to date!cauuu K

Anonymní said...

No mozna sem ti prece jen mela napsat po icq:))tady ten prispevek vypada tak nak suse:),ztm K

Anonymní said...

Kamil taky zdraví a...já vím:)

Anonymní said...

tezko z tepla a klidu kanclu rict, co bych delal...jen doufam,ze bych nepropadl panice a byl alespon k necemu....
Mr.Zrno