čtvrtek, března 02, 2006

Né mocí, ani silou...

Už patý den sedím ve škole a ten zatracený procesor se stále vzpouzí. Kolem mě se střídají studenti, vyučující, pořád někdo přichází a odchází. Většina katedry na mě kouká se shovívavým úsměvem, ale alespoň už mi nemůžou říkat virtuální student, jak mě ještě nedávno nezýval ing. Fisher. Mám zapnuté dva počítače, jeden Megazoom. Na jednom PC programuju a kompiluju, na druhém běží testovací software. A mezitím vším zoufalý Bob.

Včera večer se mi stalo, že jsem procesor omylem restartoval a ejhle!, ono to začalo fungovat. Nedělalo to vše, co mělo, ale alespoň to odpovídalo. Chyba, kterou nemůžu najít, bude určitě hrozně hloupá a obávám se o zdraví své i kolegů v laboratoři, až ji najdu.

Ze školy rovnou na hřiště, kde jsme si v krásném mrazu zahráli hnusný fotbal. Na to, že nám v pondělí začíná Strahovská liga
tedy žádná sláva. Navíc nás opustil gólman, který zamířil do vyšší ligy. On to Venda ještě netuší, ale asi to vyjde na něj ;).

Zkroušený ze školy a fotbalu jsem si udělal alespoň malou rádost: začal jsem si hledat nové hodinky. Zadání bylo poměrně jednoduché: cena do dvou tisíc, analagové, kovový řemínek, podsvícení ciferníku a jednoduchý design, pokud možno jen ručičky a číselník. Jinými slovy stejně hodinky, které jsem zapomněl ve sprše a tak o ně přišel.

Právě jsem se zahleděl na pravé zápěstí, chvíli přemýšlel, proč naň koukám a nakonec jsem čas přečetl z windowsí lišty. Hromada hodin, zítra mě čeká opět laboření a cvičení z Magnetických prvků a měření.

Co říkáte na hodinky? Velmi odvážné, co? :)

9 Comments:

Anonymní said...

Ty první jsou moc pěkný, kdyby měly modré pozadí jako ty druhé, tak si je snad koupím taky:):)
Ivanka

Anonymní said...

Always look on the bright side of life...

Anonymní said...

tesi me ze ANALOGOVE hodinky,,,,a coo ze to netusim ?

Bob said...

Analogova je pouze vystupni cast. V srdci hodinek kmita krystal a to velmi digitalnim pravouhlym signalem. Mechanickce rucicky volim proto, ze davaji lepsi predstavu o plynoucim case. Navic hodne analogovych hodin je digitalnich (ci nespojitych), nebot rucicky skacou z jedne hodnoty na druhou. Nesunou se tudiz spojite, presto, ze je pohani trebas pruzina.

Anonymní said...

AHAAAAAAAAAA:( tak zase nic....co takhle něco pro nás netechnicky založené filozofy?
Ivanka

Anonymní said...

PS: myslím, že Venda ještě netuší, že je náhrada za vašeho odejivšího brankáře....hehe pokud se nemýlím:)
I:)

Bob said...

Venda je takovy nedovtipivy :)

Anonymní said...

heh. ale ja jsem preci tlusty...no a z toho plyne ze spatne pohyblivy....

Bob said...

Venda: a prave proto zbyva v brane meni mista pro mic ;)