pátek, března 03, 2006

Zkrocená bestie

Poslušně hlásím, že dnes v 19:10 došlo ke zkrocení jednočipového procesoru Infineon 80C537 a systému Measurement Bus. Zkrocení se obešlo bez velkých projevů citů, kterýžto akt jsem si vynahradil na fotbale, kde jsem křičel jako na lesy. Oč víc jsem křičel, o to míň jsem hrál. Tak už to na světě chodí.

Fotbal byl nemastný neslaný s občasnými záblesky normální hry. Po fotbale po dlouhé době do Potrefené Husy, na jedno malé trojpivo. V půl druhé otestováno, že Delvita opradu prodloužila otevírací dobu až do tří do rána. Teď jsem najezený, unavený, spokojený. Ještě trochu potrápím kytaru a hlasivky.

Na závěr úryvek z kouzelného mailu z Indie. Dnes jsem vůbec dostal zajímavé maily. Krom pracovních také jeden, ve kterém mi pisatel píše, že jsem kokot a nic víc. Toť reakce zprávu z kolejních newsů. V druhém píše kolegyně spolustudentka, jestli by se mnou mohla měřit ve skupině. Jonathan z Dánska děkuje za noční testování a na zavěr osmimail potvrzující, že náš tým zaplatil startovné.

A nyní konečně slibovaný mail...snad to nebude autorce vadit

Ve svém zachvatu velkomyslnosti, který se dostavuje až po požití většího než malého množství lihovin nebo po zprávach ze třetího světa na CNN, jsem se jala dát slepému žebrákovi něco drobných mincí. Dala jsem mu pětirupii / cca 2.50 Kč a žebrák promptně odvětil...sakra jenom pět rupií, to mi nemůžeš dát víc ....podivila jsem se, jak to, že pozná pětirupii, když je slepý a odkud se bere jeho dobrá angličtina....filuta odvětil, že vlastně jen zaskakuje za jiného opravdu slepého žebráka, který si potřeboval odskočit...když jsem se zeptala, kampak ten slepý kamarád asi šel, dostalo se mi odpovědi, že....do kina...není se čemu divit, ze propagační heslo Indie ve světě je Incredible India : ]


2 Comments:

Anonymní said...

:-D ten mail nema chybu .. myslim ten z indie :)

Bob said...

To jsou vsechny maily od dotycne z Indie, ale to by me fakt asi prizabila. Nastesti ted bude tyden mimo net, snad si toho ani nevsimne .)