pátek, dubna 21, 2006

Bob je vůl

Milý Bobe,

mám sice spoustu lepších věcí na práci, ale přeci jen Ti odpovím. Být Tebou, pro příště bych si rozmyslelo tón, který ke mně promlouváš. Myslíš si, že mám na starosti jen Tvé pohodlí a Tvůj dobrý pocit?

Před týdnem mi začal kvést Zlatý déšť, do toho všemožná koťata, ptáčci, kytky, stromy, nevím, kam skočit dřív. Tady se mi rozlévá řeka, támhle mám ještě na horách sníh. Můžu já za to, že mě sem Zima nepustil? Jsem křehké stvoření, narozdíl od toho usopleného frigidního morouse. Starám se, aby se příroda konečně pohla kupředu a ty mi tady fňukáš.

Nějak jsi v dopise zapomněl zmínit, že můžes klidně spát u otevřeného okna, protože je už dost teplo a ještě nelítá všemožná bodavá havěť, což se Ti s Létem nepodaří. A těch 16 pus na schodech k narozeninám dostal kdo? A nezískal jsi přeci jen číslo na osvětlovačku? Že byla zadaná? V tom já prsty nemám. Naražený palec a zvrtnutý kontík se Ti taky zahojil.

Takže milej zlatej, dělám toho pro Tebe až moc. Moc dobře jsem Tě dnes vidělo, jak sis v podvečer běžel na tramvaj v pantoflích a zpíval sis. Na Tvoje bolístky není nikdo zvědavý, dělej, co umíš. Nicméně máš pravdu v tom, že jsem na Tebe posledně zapomnělo, takže s tím něco udělám. Měj oči dokořán, mladej.

Dost už, jdu spát, na Strahově mi dnes posekali trávník, musím s tím něco udělat.

Jaro První Období Roční

7 Comments:

Anonymní said...

Je videt ,ze jaro ma rozum a nehraje si na Bibi:)

Anonymní said...

Je videt ,ze jaro ma rozum a nehraje si na Bibi:)

Anonymní said...

ty vole ja to sem neumim posilat ..fakt jak dement..asi toho necham, kdyz uz sme se konecne odhodlala

Bob said...

Ty jo a ja tesil na tri komentare ;)

Venda said...

vy mate na pokoji otevrene okno ?
tomu neverim.

Anonymní said...

Pěkná korespondence. Doufám, že ji necenzuruješ. :)

Bob said...

Nu, priznam se, jaro mi vynadalo jeste za jednu vec, kterou jsem radeji vynechal .)