pondělí, dubna 24, 2006

Jaro slibuje, Jaro plní

Jaro je překvapivě akční a proto mi darovalo tento víkend jako vzorkovnici pěkných jarních zážitků. Začalo to už v pátek, kdy jsem byl pozván na malý sraz do Mlýna, na kterém jsem si jedna pěkně popovídal, jednak jsem dostal moc pěkný dárek k narozeninám a do třetice jsem se dozvěděl, že zápas Pražsklé klubové ligy, který jsem měl pískat, začně v sobotu o hodinu dřív, to jest v devět.

V půl osmé se stávalo těžko, hlava bolela, ale slunko svítilo, hřálo a hrálo. V půl deváté už jsem se vyhříval u kašny blízko Švandova divadla. Po chvilce dorazil kolega Šakal a vyrazili jsme na Dětský ostrov. Moc pěkné hřiště. Z jedné strany Vltava a z druhé strany plavební komora (takže vlastně taky Vltava). Ale ouha, zápas nezačal v devět, ale v deset. Pískání bylo celkem bez problémů, hráči se mi neporvali a moc si nestěžovali. Po zápase rychlé zdravotní pivo a súrno zpět do Bubenče, kam po dlouhé době zavítala Karša.

Následný nohejbal byla z mé strany tragédie, leč i přes to se nám podařilo Kačera se Shishou porazit. Už během hry se mi trošku točila hlava a občas jsem viděl mžitky. Ve sprše jsem si všiml, že jsem si spálil obličej a uvědomil si, že mám pravděpodobně úpal.

Z tohoto důvodu jsem byl večer na Tuttiho kolaudačce zdrojem veselí, bohužel ne úplně chtěného :). Párty se povedla na jedničku, koktejly byly super, lidi též. Ve čtyři ráno na koleji, v sedm usnuto. V neděli už jen kino, fotbal, zranění něčeho v koleni a spát.

Stalo se ještě něco, o čem nemůžu psát, leč z historických důvodů si sem dělám poznámku. Já už budu vědět.

Takže Jaro, děkuju, byl to moc fajn víkend.

4 Comments:

Anonymní said...

Co se to ještě stalo?! :-o
:-)

Anonymní said...

Gratuluji k příjemnému víkendu a asi budeme nějak telepaticky propojeni, protože já taky chytla pana Úpala. Už je to kapku lepší:) a zítra jdemem hrát beach, tak snad se trefím do balonu:)
Tak se měj pěkně a více takových pozitivních článků, pane Bratře:)
Ivanka

Bob said...

m.: nepovim, aspon ne tady .)

Bob said...

Ivco, jestli mi spis nebudem stejna paka :) At se ti beach libi a pozor na klouby ;) Uz jsem taky v klubu lemrochu, co maji rozbita kolena a podobne :-/